IMG_3537 - foto 2.1 - liggen.jpg

ElineCoacht

~coach in het basisonderwijs~

over 1-op-1 coaching

“Heel prettig was je open houding. Ik kon ook dat wat niet goed liep met je bespreken. Je denkt oplossingsgericht en je ziet positieve kanten om verder uit te bouwen.”

over coachingstraject in de klas

"Door haar uitgebreide vaardigheden en kennis is Eline in staat hulp te bieden en te ondersteunen waar nodig."

over insta-cursus

"Wat een inspiratie en wat fijn om de tips aan de slag te gaan, voor mij en voor de kids. Ik gaf al met veel plezier les, maar nu is het helemaal genieten."

Over Eline

Ik ben Eline Kaim en woon in Rotterdam. Sinds 2004 ben ik werkzaam in het basisonderwijs en heb ervaring opgedaan in groep 1 tot en met 8. Als leerkracht heb ik mij ontwikkeld in Teach like a champion en het EDI-model. Ook heb ik mijn Dalton-certificaat behaald en ben mijn gaan specialiseren in rekenonderwijs. Als MR- en MT-lid had ik invloed op verbeter- en verandertrajecten in scholen. Daarnaast werd ik vaak voor groepen met gedragsproblemen gezet. Binnen 4 tot 8 weken waren de moeilijke klassen vaak weer op de rit. 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Begin 2018 heb ik het roer omgegooid en wilde ik mijn kennis en ervaring gaan delen. In eerste instantie heb ik dat gedaan via de rol als intern begeleider. Daarna ben ik dit gaan uitbouwen via ElineCoacht. Op dit moment coach ik leerkrachten met diverse hulpvragen: van didactisch tot pedagogische vragen, van organisatorisch tot (inter)persoonlijk ontwikkeling. Het vergroten van het bewust en proactief handelen staat hierbij voorop. 

Naast werken in het basisonderwijs, word ik blij van lekker eten, taart, samen met vrienden spelletjes spelen en reizen naar Groot Brittannië. 

1-op-1 coaching

Onzekerheid, stress of belemmerende overtuigingen? Herken jij eigen patronen die je in de weg zitten, maar lukt het nog niet om deze te tackelen?

 

Dan is 1-op-1 coaching iets voor jou! 

coaching in de klas

Wil jij pedagogisch of didactisch groeien? Wil jij een les beter opbouwen of een hogere betrokkenheid creëren? 

Kijk dan bij coaching in de klas!

insta-cursus

Wil jij Teach like a champion in de praktijk gaan brengen? Ben jij een beginnende leerkracht of zijinstromer die wil weten hoe je goed start aan een schooljaar?

Volg dan een insta-cursus!

Boekentips

In de loop van de jaren heb ik veel kennis opgedaan en vaardigheden verbeterd. Dit wil ik graag met jullie delen. Daarnaast heb ik vele boeken gelezen. Welke boeken het verschil maakten voor mij? Die vind je hier!  

Nog meer weten?

1. Eline in het kort

2. Handige documenten om te downloaden

3. Wat zeggen anderen? 

130237865_3602992973127788_8719801174760